René Domen

Dirigent | Arrangeur | Componist

René Domen is momenteel werkzaam als koordirigent bij onderstaande koren.
Hieronder vindt u meer informatie over deze koren.

OLV Hemelvaart Koor

Het koor van OLV Hemelvaart in Heemstede is een Rooms Katholiek gemengd koor en telt 29 leden. Drie keer per maand ondersteunt zij de vieringen. Het koor zingt latijnse meestemmige missen (o.a. van Haydn, Perosi, De Klerk) en één keer per maand zingen de mannen Gregoriaans.

 

Close2U

Close2U, waar René sinds april 2014 voor staat, bestaat uit 22 enthousiaste zangers en zangeressen. Het werd in 2006 opgericht en is dus nog een relatief jong koor. Het repertoire dat Close2U zingt is gevarieerd. Naast Close Harmony arrangementen zingt Close2U pop, jazz en Nederlandstalig repertoire, a capella en met piano begeleiding. Er wordt met veel plezier wekelijks op woensdagavond gerepeteerd. 

 

Klik hier voor de website van Close2U

 

Alcmaer Voices

Alcmaer Voices is het voormalig personeelskoor van het Noordhollands Dagblad. Dit gemengd koor, dat bestaat uit ruim 50 koorleden, zingt lichte muziek (klassieke popsongs, musical-liedjes etc.) met af en toe een uitstapje naar wereldmuziek. Het koor repeteert in Alkmaar en staat sinds begin september 2015 onder leiding van René. 

 

Klik hier voor de website van Alcmaer Voices

 

Vocaalensemble K 2.04

K 2.04 is een dubbelkwartet dat klassieke vier- tot achtstemmige muziek zingt. Het repertoire omspant vele tijdsperioden, van Renaissance tot Hedendaags.

Het ensemble dankt haar naam aan de oefenlocatie waar voorheen werd gerepeteerd en verwijst grappig genoeg tegelijk naar de bezetting.

 

 


Eerdere koren

In het verleden is René ook dirigent geweest van onder andere de volgende koren: 

  • The City Singers uit Weesp
  • Dameskooor Evergreen uit Wormer
  • Het Karmelkoor uit Aalsmeer